top of page

Esquí de muntanya

f477c5f80935932f50838d7f113a83deb18671d5

Esquí de muntanya

Formacions tècniques

Aquestes formacions estan obertes a qualsevol nivell, no només a persones que volen realitzar competicions. Les formacions es fan per grup de nivell d'aquesta manera tothom i pot participar independentment del seu nivell tecnic.

Us proposem una millora de la vostra tècnica d'esquí de muntanya. És una formació adaptada al vostre nivell i exigencies, pot ser de 1 a varies dies segons les vostres necessitats.

Realitzarem tot una serie de treballs per poder arribar al nostre objectiu. Amb el suport del video realitzarem correcions tecniques per poder detectar errors gestuals i a partir d'aquí us proposarem tot una serie d'exercicis per poder millorar.

El objectiu és poder ser més efectiu al nivell de gestual per poder optimitzar el desgat físic de cara a fer competicions, sortides amb amic o simplement disfruitar més de l'activitat.

Dia o dies a definir entre nosaltres

Sortides de dia sencer

Ratio de 1 a 6 persones per guia

Ens adaptem a la vostra forma física

Ens adaptem al vostre nivell tecnic

A partir de 65€/persones

1.jpg

Els objectius d'aquestes formacions poden ser:

- perfeccionar les tècniques de l'esqui de muntanya a la pujada optimitzant els esforços físics: treball de tronc superior (cadena ma, colze, espatlla), treball de tronc inferior (cadena cadera, genoll, turmells), coordinació tronc inferior/superior

- perfeccionar les voltes maries/conversions

- perfeccionar les tècniques de l'esqui de muntanya a la baixada en fortes pendents o neus difícils: correccions tecniques + recursos tecnics 

- perfeccionar les tècniques de conversió esqui munatnya/grampons

- perfeccionar les tècniques de progressió amb grampons

Adapatarem els dies de formació segons les vostres necessitats

P1010655.JPG

Natura i Aventura

 

T. (00376) 349542

patrickperisse@hotmail.com

© 2019 Natura i Aventura

bottom of page