top of page

Esquí de muntanya

SORTIDES D'INICIACIÓ

El objectiu d'aquestes sortides és familiaritzar-vos amb el material i el medi. Us ensenyarem els rudiments d'aquesta activitat: la col·locació de les pells de foca, les diferents posicions de les fixacions, etc. 

Començarem fent una sortida molt fàcil, amb trams de pujada evidents i baixades de poca pendent. El que volem es donar-vos gust a l'activitat perquè us agafin les ganes de fer-ne més i gaudir d'aquest espectacular esport.

ANDORRA: SORTIDES D'INICIACIÓ

El objectiu d'aquestes sortides és familiaritzar-vos amb el material i el medi. Us ensenyarem els rudiments d'aquesta activitat: la col·locació de les pells de foca, les diferents posicions de les fixacions, etc. 

Començarem fent una sortida molt fàcil, amb trams de pujada evidents i baixades de poca pendent. El que volem es donar-vos gust a l'activitat perquè us agafin les ganes de fer-ne més i gaudir d'aquest espectacular esport.

ANDORRA: SORTIDES PER INICIATS

Ja tens experiència fent esquí de muntanya i el que vols és anar més amunt, més lluny, més difícil.

Tenim el que busques. Sigui per pujar a un cim o sigui per fer una travessa de varies dies, et proposarem la sortida dels teus somnis.

Posa't en contacte amb nosaltres, explica'ns la teva vida d'esquiador i nosaltres en ocupem de tota la resta.

IMG_1436_edited.jpg

NORUEGA: ALPS DE LYNGEN

Si vols viure un viatge excepcional vine amb nosaltres a esquiar en els Alps de Lyngen.

Surtin des del mar amb els esquís als peu es poden realitzar un munt de cims a més de 1000m d'alçada. Tota l'estona et trobes envoltat de mar i muntanyes, és un lloc únic.

Esquí de muntanya
CARROS DE FOC EN 5 DIES

PIRINEUS: OPERACIÓ 3000

El teu objectiu es fer un 3000 amb esquís? Cap problema! Estudiarem junts quin és el cim que et correspon segons el teu nivell técnic i físic. I si et falta una miqueta més d'experiéncia per arribar-hi podem realitzar una preparació especifica perquè ho puguis aconseguir.

Aquesta és una idea dels cims que es poden realitzar: Maladeta, Alba, Posets, Aneto, Mulleres, Punta alta, etc.

TRAVESSES: DE REFUGI EN REFUGI

Et proposem varies dies de travessa, de refugi en refugi. És una de les activitats que més ens agrada. 3, 4 o 5 dies de travessa et fa desconectar moltíssim. És una immersió total en la muntanya hivernal amb els esquís com a mitjans de desplaçament. Esquiar durant el dia i arribar a la nit en una cabanya amb la llar de foc encesa no té preu.

Natura i Aventura

Tel: (00376) 349542

patrickperisse@hotmail.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2023 Natura i Aventura

UIAGM fons blanc.jpg

Patrick Périssé

Guia d'Alta Muntanya

UIAGM

bottom of page