top of page

Curs iniciació via llarga CPA

Aquest cap de setmana, amb el Club Pirinenc Andorrà, hem realitzat un curs d'iniciació a la via llarga. El dissabte hem fet teoria a Perles ja que el dia pintava hivern! El matí ha estat destinat al coneixement i utilització específic del material, principis físics (factor de caiguda, força de xoc, etc), tecniques epecífiques de cara a la via llarga, muntatge de reunions, ràpels, etc. A la tarda, hem posat en pràctica els coneixements del matí exercitant-nos en els primers llargs del Roc del Solà.

El diumenge, hem anat a fer la via Àfrica a Coll de Nargo, a la paret del Grau. Hem posat en pràctica el que hem aprés el dia abans sobretot de cara a reunions, organització del material i ràpels. Una bonica via de grau V/V+ però pot ser una mica difícil de cara a iniciació. Els punts poden arribar a allunyar bastant per persones que no han fet mai via llarga. Pero realment ha valgut la pena ja que tothom a gaudit i après!!

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

Natura i Aventura

 

T. (00376) 349542

patrickperisse@hotmail.com

dani.naturaiaventura@gmail.com

© 2017 Natura i Aventura

bottom of page